30 Haziran 2022 Perşembe

Kia Seltos

 Bol SUV modele sahip olan üreticilerden Kia, Seltos'u makyajladı. 3 yaşına giren araç bu şekilde markanın güncel modellerine daha yakın bir dış ve iç görünüme sahip olurken kaput altında da sevindirici haberler var.

LED farların ana hatları değişmese de iç deseni değişirken panjura doğru da ince bir şekilde taşmış. Bu arada panjurun çerçevesi aşağıya çekilmiş ve tampon altı koruması küçültülmüş. Çift renkli jantlarla donatılan otomobilin LED stopları aşağıya doğru uzatılmış. Spoiler altına deflektörler ekleyen Kia, yeni logosuyla donattığı modelin arka tamponunu da yeniden tasarlamış.

İç mekanı da daha modern görünen araçta dijital gösterge paneli kullanılıyor. Daha geniş dokunmatik ekran gösterge paneliyle aynı seviyeye alınırken havalandırma kumandaları elden geçirilmiş. Bu arada havalandırma ızgaraları da hafifçe makyajlanmış. Yeni döşeme renkleri, vites kolunun yerini alan selektör ve ambiyans aydınlatması da diğer detaylar.

2 litre hacimli, atmosferik emişe sahip, benzinli motor 150 beygir güç, 180 Nm tork üretebilirken sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) aktarma ön veya her iki aksa da yapılıyor. Gücü 198 beygire yükseltilen 1.6 litre hacimli, turbo beslemeli motorsa artık 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla eşleştiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder