27 Eylül 2021 Pazartesi

Nissan Townstar


Nissan'ın ticari araç modellerine bir yenisi eklendi. Renault Kangoo temelleri üzerine geliştirilen otomobil Japon markanın küçük ticari pazarında elini güçlendirecek. Townstar, Van ve Combi seçeneklerle piyasaya sürülecek.

İnce uzun LED farları ve altıgen ön panjuruyla farklı bir yüze sahip olan otomobilin köşeli detayları tamponda da devam ediyor. Sade hatlara sahip yan ve arka bölüm tasarımı Fransız kardeşiyle aynı olan otomobilin tamponlarının alt kısmında gri renkli korumalar yer alıyor. Jantlarsa çift renkli olarak alınabiliyor.

İç mekanını da direksiyon göbeği dışında Kangoo ile paylaşan aracın van versiyonları 4.3 metreküp yükleme hacmi sunuyor. 800 kg taşıma kapasitesine sahip olan ticarinin çekme kapasitesi de 1.5 ton olarak açıklanıyor.

Kaputu altında da tanıdık üniteler bulunan otomobilin 1.33 litre hacimli benzinli motoru 130 beygir güç, 240 Nm tork üretebilirken elektrikli versiyonda 122 beygir güç, 245 Nm tork üretebilen bir motor bulunuyor. Bu aracın menziliyse 285 km olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder