19 Mart 2021 Cuma

MG Marvel R


İsmini ilk gördüğümüzde bir film sanabileceğimiz bir araçla karşı karşıyayız. MG'nin Avrupa pazarlarına yönelik piyasaya süreceği Marvel R, üç elektrik motoruyla başarılı performans sunarken tasarımıyla gözleri yormuyor.

Sivri bir burun yapısına sahip olan otomobilde ortada birleşen LED far grubu çıkıntılarıyla dinamik bir etki yaratan kaput görülebiliyor. Çift renkli jantlar, baskın karakter cizgisi, tavan rayları ve hemzemin kapaı kolları da yanda gözden kaçmıyor. Arkadaysa sportif görünümlü bir tampon, yüzgeç anten ve ince uzun LED stoplar bulunuyor.

İç mekanı sade ve modern görünen araçta üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve 19.4 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekrandan oluşan orta konsol görülebiliyor. İnce yapılı havalandırma ızgaraları da konsola başarılı bir şekilde gizlenmiş. 

4.674 mm boya, 1.919 mm genişliğe ve 1.618 mm yüksekliğe sahip olan model 2.800 mm aks mesafesi sunuyor. Marvel R'ın bagaj hacmi 357 ile 1.396 litre arasında değişirken önde de 150 litre hacim sunuluyor.

Üç elektrik motoruna ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip model 288 beygir güç, 665 Nm tork üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 4.9 saniyede ulaşabilen aracın maksimum süratiyse 200 km/s. Pil kapasitesi henüz açıklanmamış olsa da menzilin 400 km olması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder