1 Ekim 2020 Perşembe

Volkswagen Phideon

Volkswagen'in Çin'de sunduğu büyük sedan modeli Phideon makyajlandı. İki motor seçeneğini kaybeden otomobil daha etkileyici bir görünüm kazanırken iç mekanda sunulan yeni donanımlar modernlik seviyesini artırmış.

Aracın makyajlı ön kısmı, yeni tampon tasarımı ve LED farlarla çok daha çekici hale gelirken ön panjur ve logoda ışıklandırma kullanılmış. Yeni jantlarla dikkat çeken yan bölümde tavana bakıldığında panoramik cam tavan sunulduğu görülebiliyor. Arka bölümdeyse daha sade duran LED stoplara yer verilmiş.

İç mekanda artık daha büyük bir dokunmatik ekran ve dijital gösterge paneli kullanan otomobilin donanımına gece görüş sistemi, sertlik ve yüksekliği ayarlanabilir süspansiyon sistemi, arka koltukar arasına buz dolabı ve head up display eklenmiş. Elektrikli, ısıtmalı, soğutmalı ve masajlı arka koltuklarsa aynen korunmuş.

Makyaj öncesinde kaputu altında yer alan hibrit ve V6 üniteleri artık sunmayan aracın tek motor seçeneği 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, benzinli olanı. 224 beygir güç, 350 Nm tork üretebilen motor, 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman (DSG) ve önden çekiş sistemine sahip.

1 yorum: