30 Eylül 2020 Çarşamba

GAC Enpulse


Çinli üreticiler her geçen gün daha iddialı araçlarla karşımıza çıkıyor. GAC'nin tanıttığı yeni konsept model de bu otomobillere bir örnek. Enpulse isimli roadster, görünümü ve sunduğu ilginç özelliklerle dikkat çekici bir araç.

Sivri burun yapısı, köşeli hatlara sahip tamponu ve ince yapılı LED farlarıyla bizleri selamlayan otomobilde büyük jantlar ve içeriye doğru itilmiş yan aynalar kullanılmış. Cam tavanı sökülebilen otomobilin arka bölümünde açısı ayarlanabilen spoiler, ince yapılı LED stoplar ve yine oldukça köşeli hatlar sunan bir tampon görülebiliyor. Konseptin bazı gövde panellerinin içinde de LED aydınlatmalar bulunuyor.

İç mekanı renkli bir görünüm sunan Enpulse, hafifletilmiş koltuklar ve köşeli direksiyon simidiyle öne çıkıyor. Dokunmatik kumanda yüzeyleri ve yansıtmalı gösterge paneli haricinde artırılmış gerçekliğe sahip navigasyon sistemi de donanımda. Hatta bu özellik, pistte önceki tutun hayalet araç olarak ekrana yansıtılmasına da izin veriyor.

Elektrikli bir otomobil olduğu açıklanan konseptin teknik verileriyse paylaşılmadı. Araçta iki elektrik motoru bulunduğu ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olduğuysa verilen bilgiler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder