30 Eylül 2020 Çarşamba

Hyundai i20 N Line


Hyundai'nin B segmentinde yer alan ve Türkiye'de de üretilen modeli i20, henüz üretildiği ülkede satışa sunulmadan yeni versiyonlara kavuşuyor. N Line donanım paketiyle araç güç kazanmasa da görünümü değişmiş.

Siyah detaylarla donatılan ön tamponu biraz daha sportif hal alan otomobilin yan etekleri de yapılan eklerle daha dinamik görünüyor. çift renkli jantları 17 inç çaplı olan otomobil kontrast renkli tavan ve yan aynalara da sahip. Yenilenen ev daha köşeli hale gelen arka tamponun alt kısmında parçalara bölünmüş aydınlatma grubui çift egzoz çıkışı ve sahte difüzör görülebiliyor. Stopların da şeffaflaştığını belirtelim.

İç mekanda ufak tefek değişiklikler sunan N Line, siyah renkli tavan döşemesi, kırmızı renkli trim parçaları ve dikiş iplikleri, metal pedal seti ve N armasına sahip vites topuzuyla üç kollu direksiyon simidini standart olarak bulunduruyor.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 1 litre hacimli motorun 120 beygir güç, 200 Nm tork üretebilen seçeneğini barındıran otomobil 6 ileri vitesli, akıllı manuel veya 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla alınabiliyor. 48 Volt hibrit destekse standart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder