28 Eylül 2020 Pazartesi

Buick Electra


Çin'de büyük bir pazar payına sahip popüler bir marka olan Buick, bu ülkeye özel birçok araç üretiyor. Yine Çin'de elektrikli otomobillerin popülaritesinin farkında olan firma bu tür bir motorla donatılan SUV konseptini de bu dev pazarda tanıttı.

Opel tasarım anlayışını devam ettiren güncel Buick modellerinin bir adım ilerisi olarak görülebilecek modelde kısa bir kaput ve LED aydınlatma grubuyla birlikte 23 inç çaplı jantlar ve yukarıya doğru açılan dört kapı dikkat çekiyor. Ayrıca kapıların cam bölümlerinin tavana kadar uzadığını da belirtelim.

Sade bir iç mekan tasarımına sahip konseptinde kullanılan dört koltuk, havada asılı duruyormuş gibi görünüyor. Aynı şey, içbükey dokunmatik ekran-gösterge paneli kombinasyonu için de söylenebilir. Direksiyon simidi de bir sokunmatik ekran olarak tasarlanmış.

Ön ve arka aksında elektrik motorlarına sahip olan otomobil 590 beygir güç üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 4.3 saniyede ulaşabilen konseptin menzilininse 660 km'nin üzerinde olacağı belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder