29 Ekim 2020 Perşembe

Genesis GV70


Genesis gelişimine bütün hızıyla devam ediyor. Markanın giderek şıklaşan modelleri arasına yeni bir SUV katıldı. G70 temellerine sahip otomobil premium sınıfa hızlı bir giriş yapacakmış gibi duruyor.

Markanın yeni yüzünü taşıyan otomobilde çift katlı farlar, büyük ön panjur ve geniş hava girişleri görülebiliyor. 21 inç çaplı jantlar, farlarda başlayan karakter çizgisi ve geniş C sütunu yan bölümde dikkat çeken detaylar arasında.

Arka bölümde de çift katlı stoplara sahip olan model yatık bagaj kapağı ve spoiler gibi dinamik görünüm sunan detaylara sahip. C ve D sütunları arasında da küçük bir cam sunan GV70'in büyük egzoz çıkışları, donanım seçeneğine göre köşeli veya yuvarlak olabiliyor.

İç mekanda da markanın premium yapısını koruyan SUV, çift renkli deri döşeme, üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge tablosu, ince uzun bilgi-eğlence ekranı, oval bir bölüm içerisine toplanmış kumanda düğmeleri, yüksek bir ara konsol ve ince yapılı havalandırma ızgaraları gibi tasarım detaylarına sahip.

Kaput altında kullanılacak üniteler henüz açıklanmamış olsa da G70 temelli olduğu bilinen SUV, motor seçeneğine göre arkadan itişli veya dört tekerlekten çekişli olarak sunulacak. Üniteler arasında 2 veya 2.5 litre hacimli benzinli ve 2.2 litre hacimli Diesel motorların bulunması muhtemel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder