25 Haziran 2020 Perşembe

Lynk & Co 06


Lynk & Co model ailesi genişlemeye devam ediyor. SUV modellerinin sayısı 06 ile ikiye çıkan marka yavaş yavaş pazarda yer edinmeye başladı. Bu pazarın ne zaman genişleyeceğiyse merak konusu.

4.340 mm boya, 1.820 mm genişliğe ve 1.625 mm yüksekliğe sahip olan bu SUV, 2.540 mm'lik aks mesafesi sunuyor. Ana hatlarıyla ailenin diğer modellerine benzeyen 06'da çift katlı far tasarımı korunurken Opel modellerini andıran C sütunu ve farklı yerlerde karşımıza çıkan kontrast renkler dikkatlerden kaçmıyor.


Yan bölümünde siyah renkli gövde korumaları ve ince yapılı tavan rayları görülebilen otomobilin arkasında, neredeyse dümdüz olan tampon, çift egzoz çıkışı, çok parçalı LED stoplar ve spoiler bulunuyor.

Sade bir iç mekan tasarımına sahip olan 06'da alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dokunmatik ekran, çift renkli deri döşeme, kontrast renkli trim parçaları ve küçük yapılı vites kolu görülebiliyor.


Kaputu altında iki seçenek olan otomobilin 3 silidirli, 1.5 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli ünitesi 177 beygir güç, 265 Nm tork üretebilirken aynı üniteye 80 beygir gücünde elektrik motoru eşleyen hibrit sistem 190 beygir güç verebiliyor. Araçlarda 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder