25 Haziran 2020 Perşembe

Baojun RS-7


Baojun model ailesi de genişlemeye devam ediyor. Özellikle SUV modellere ağırlık veren markanın amiral gemisi olarak tanıtılan RS-7, üç koltuk sırasıyla kalabalık aileleri hedef alacak bir araç olmuş.

4.930 mm boya, 1.975 mm genişliğe ve 1.775 mm yüksekliğe sahip olan aracın aks mesafesi 2.900 mm olarak açıklanıyor. Ayrıca taban yüksekliği 198 mm olarak açıklanan modelin yaklaşma ve uzaklaşma açılarıda sırasıyla 18 ve 21 derece.

İnce LED farların altına konumlandırılan sis farı grubu ve öne çıkan panjurla kolayca tanınabilen SUV yandan bakıldığında sade bir duruşa sahip. arkadaysa yatık yerleşime sahip LED stoplar, spoiler, yüzgeç anten ve tampon altına gizlenen egzoz çıkışları görülebiliyor.


İç mekanda modern bir görünüm sunan RS-7'de tek panel arkasına gizlenen dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran kullanılmış. İki kollu direksiyon simidi, dokunmatik kumandalara sahip havalandırma sistemi ve ince yapılı havalandırma ızgaraları da donanımda yer alıyor. Aracı 6 veya 7 kişilik oturma düzenine sahip şekilde almak mümkün.

Kaputu altında 1.5 litre hacimli, turbo beslemeli bir benzinli motor bulunan SUV 177 beygir güç üretebiliyor. Çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanı 7 ileri vitesli olan araç önden çekişli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder