25 Haziran 2020 Perşembe

Geely Hao Yue


Çin'de işlerin düzelmesiyle birlikte yeni araç tanıtımlarına da hız verildi. Hemen hemen bütün markalar yeni SUV modellerini tanıtırken Geely'den de farklı bir şey beklemek yanlış olurdu.


Geely'nin büyük SUV seçeneği 4.835 mm boya, 1.900 mm genişliğe ve 1.780 mm yüksekliğe sahip. Aks mesafesiyse 2.815 mm olarak açıklanıyor. Köşeli hatlarıyla öne çıkan Hao yue, LED farlar, dik yerleşimli ön panjur, dar yan cam alanları, şişirilmiş çamurluklar, kısa tutulmuş arka tampon ve LED stoplar gibi detaylara sahip.


Köşeli hatları iç mekanda da devam eden araçta dijital gösterge paneli, büyük bir dokunmatik ekran, deri döşeme ön konsol ve küçük bir vites kolu bulunuyor. Üç koltuk sırasıyla alınabilen modelin bagaj hacmi, iki koltuklu kullanımda 2.360 litreye ulaşıyor.


Kaputu altında 184 beygir güç, 300 Nm tork üretebilen, 1.8 litre hacimli, turbo beslemeli bir benzinli motor barındıran araç 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla gücü ön aksa aktarıyor. 250 beygir güç üretebilen 2 litre hacimli motorsa ilerleyen zamanlarda tanıtılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder