24 Haziran 2020 Çarşamba

Buick Velite 7


Üreticilerin elektrikli model atağı devam ediyor. Bu tip araçların çok popüler olduğu çin pazarında hünerlerini sergileyen A.B.D. merkezli üretici Buick, gelecekte Chevrolet Bolt olarak göreceğimiz modeliyle karşımızda.

İnce yapılı LED farları, marka logosu etrafında birleşen otomobil yanda yer alan plastik korumalar ve tavan raylarıyla bir SUV havasına bürünmüş. Geniş bir C sütununa sahip olan Velite 7'nin arkasında düz bir tampon, ince uzun LED stoplar, yüzgeç anten ve basamaklı spoiler görülebiliyor.


Modern bir iç mekan tasarımı sunan otomobilde Opel modellerinin bazı kumandaları dikkat çekiyor. Dokunmatik ekran, küçük dijital gösterge panelinin yanında büyük dururken daha aşağılarda fiziksel butonların sunulması olumlu. Düz bir zemin ve çift katlı bir ara konsol sunan aracın vites seçimi de düğmeler yardımıyla yapılıyor.

177 beygir güç üretebilen bir elektrik motoruna sahip olan Velite 7'de 66 kWh kapasiteli bataryalar kullanılıyor. 500 km menzil sözü verilse de bunun NEDC çeviriminde olduğunu unutmamak gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder