30 Haziran 2020 Salı

Buick Envision S


Buick markasının Çin'de satılan en popüler SUV seçeneği Envision, sportif seçeneğine de kavuştu. Geçtiğimiz yıl makyajlanan Envision ailesi bu sayede daha da genişleyerek satış adetlerini daha da yükseltmeyi planlıyor.

Çok şık bir görünüme sahip olan otomobil, markanın Opel etkisinden çıkmadığını kanıtlar gibi görünüyor. Geniş ön panjur, alçak tavan, şişkin arka çamurluklar, yatay yerleşime sahip LED stoplar, spoiler ve çok şık biçimde tampon içerisine entegre edilen sahte egzoz çıkışları modeli dinamik kılıyor.


İç mekanda da Opel izleri görülebilen aracın yaşam alanı farklı renk seçenekleriyle tercih edilebiliyor. Büyük dokunmatik ekranı ve havalandırma kumandaları sürücüye dönük olan modelin vites kolu bulunmuyor ve ön kol dayanağı iki parçalı bir kapağa sahip.

Kapıtı altında 2 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, benzinli motor görev yapması beklenen araç 240 beygir güç, 350 Nm tork üretebilecek. 9 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonel olarak alınabilecek.

2 yorum: