14 Kasım 2019 Perşembe

Mazda2 Sedan


Mazda'nın Amerika kıtasında sattığı modellerden olan sedan kasalı Mazda2 makyajlandı. Motorunda da hafif bir güçlendirme yapılan model daha köşeli bir tasarıma kavuşmuş.


Daha köşeli bir ön tampon tasarımına kavuşan otomobil bu bölüme bakıldığında markanın SUV modellerini andırmaya başlamış. Ön panjurla birlikte farlar da yenilenmiş. 15 ve 16 inç çaplı jant seçenekleri yenilenirken arka tamponda daha fazla krom trim parçası kullanılmış. Burada bulunan reflektörler de biraz daha aşağıya alınmış.


İç mekanında büyük bir yenilik bulunmayan aracın kaputu altında da 1.5 litre hacimli, benzinli motor görev yapmaya devam ediyor. Gücü 110 beygire, torkuysa 141 Nm'ye yükselen ünite 6 ileri vitesli manuel veya otomatik şanzımanla eşleştiriliyor.

3 yorum:

  1. Bu araçtan bağımsız olarak soruyorum. Amerika'daki araçlarda neden el freni ısrarla konuluyor. Passat'ın AbD için makyajlandığını görüp baktım. İnatla o el frenini koyuyor adam. Arızra meselesi mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maliyet. O sayede 2.0 Turbo Passat 25.000 Dolara satılabiliyor. Aynı motorlu Arteon 35.000 Dolardan başlıyor. Bizde kafa kafaya fiyatları.

      Sil
  2. 2011 model mazda 2 kullanıyorum. eylül 2014 te arabayı aldım ve 5.senemizdeyiz. 5 senede toplam 80.000 km yol yaptım ve bir kez bile arızalanmadı. bir kez dahi! mazdayı almak bana tamamen rastlantı şeklinde oldu, alırken bir çok kişi piyasası yok, boşver, vs. gibi ithamlarda bulundu ve hepsine boşver çektiğim için çok mutluyum.

    YanıtlaSil