29 Ağustos 2019 Perşembe

Mercedes-AMG GLB 35


Yaz başında en küçük 7 kişilik SUV modelini tanıtan Mercedes mevsim sonuna da bu otomobilin en güçlü versiyonunu bıraktı. AMG logolu araç gücünü tanıdık bir motordan alıyor.

Görünümünde sürpriz değişiklikler olmayan otomobilde agresif görünümlü bir ön tampon ve Panamericana panjur kullanılmış. Daha büyük bir spoiler ve yuvarlak egzoz çıkışlarına da kavuşan aracın standart jantları 19 inç çaplı olsa da 20 ve 21 inç çaplı örnekler opsiyonlar arasında bulunuyor.


İç mekanda AMG logolu direksiyon simidi, metal pedal seti ve daha sportif desteklere sahip koltuklar sunan GLB 35'in bilgi eğlence sisteminde de AMG dokunuşları bulunuyor. Frenlerse önde 350, arkadaysa 330 mm çaplı disklere sahip.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 2 litre hacimli bir motor barındıran model 306 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte 0'dan 100 km/s sürate ulaşma 5.2 saniye sürerken maksimum sürat 250 km/s'te sınırlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder