18 Temmuz 2019 Perşembe

Mercedes-AMG GLC 43 ve GLC 43 Coupé


Mercedes, dinamik SUV modelleriyle yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Tanıtımı Nisan ayında yapılan "63" uzantılı versiyonların ardından şimdi de sıra GLC ve GLC Coupé'nin "hafif" AMG modellerinde.


Dinamik görünümlerinden çok şey kaybetmemiş olan ikilide Panamericana ön panjur ve agresif duran ön tampon dikkat çekiyor. 19, 20 ve 21 inç çaplarında alınabilen jantlar, yan basamak, küçük difüzör, spoiler ve yuvarlak dört egzoz çıkışı araçların ortak detayları arasında.


İç mekanda sabit kafalıklı ve yüksek yan desteklere sahip koltuklar, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, kontrast dikiş iplikleri, metal pedal seti ve AMG modellerine özgü yazılıma sahip bilgi-eğlence ekranı gibi kalemler donanımda yer alıyor.


İkilinin kaputu altında görev yapan 3 litre hacimli, çift turbo beslemeli V6 motor 390 beygir güç, 520 Nm tork üretebiliyor. 9 ileri vitesli şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan araçlar 0'dan 100 km/s sürate 4.9 saniyede ulaşabilirken maksimum süratler 250 km/s'te sınırlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder