16 Temmuz 2019 Salı

Geely Emgrand X7 Sport


Geely'nin etkileyici araçları ortaya çıkmaya devam ediyor. Çinli üretici, Volvo'nun da sahibi olmasının verdiği avantajla SUV modellerinde modern teknolojileri kullanmaya başladı.

Makyajla birlikte Çin'de ismine Pro eklenen otomobil bu ülkede daha önce Bo Yue olarak satılıyordu. Ön bölümde daha agresif bir yüze kavuşan otomobil 3 boyutlu panjur ve LED farlara sahip. Arka bölümde de spoiler, dörtgen egzoz çıkışları ve LED stoplar gözlerden kaçmıyor.


İç mekanda da modern bir duruş sergileyen otomobilde dijital gösterge paneli, geniş dokunmatik ekran, yatık yerleşime sahip bir vites konsolu, deri döşeme ve panoramik cam tavan gibi kalemler bulmak mümkün.

Kaputu altında, turbo beslemeye sahip iki farklı benzinli motor sunan SUV'da görev yapan 1.8 litre hacimli ünite 184 beygir güç, 300 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla eşleştirilen motorun haricinde sunulan 1.5 litre hacimli ünite 177 beygir güç, 255 Nm tork üretebiliyor ve 6 ileri vitesli, tam otomatik şanzımanla birlikte geliyor.

1 yorum:

  1. Bi biz kaldık artık. Hadi yerli araba. Hadi Suv.

    YanıtlaSil