22 Nisan 2019 Pazartesi

Chevrolet Tracker ve Trailblazer, Buick Encore ve Encore GX


GM ailesinin de Çin'de ilginç tanıtımları vardı. Aslında sergilenen araçlar kompakt SUV modellerdi ve kaputlarının altında da son zamanların trendi olan elektrik motorları bulunmuyordu ama bütün araçların kardeş olması yine de ilginçti.


Sade fakat bir o kadar da oturaklı görünen Tracker, markanın Çin pazarında sahip olduğu yüzü en iyi şekilde yansıtan SUV modellerinden. Özellikle yan bölümde köşeli hale gelen hatlarıyla dikkat çeken modelin kardeşi Trailblazer, çift katlı far tasarımıyla daha iddial görünüyor. Bu modelin C sütunu da hem daha kalın, hem de karakter çizgileri gibi daha sofistike.


Buick armasına sahip SUV modellerinde de tasarım anlamında büyük yenilikler görmek zor. Dinamik görünen ve Çin'de satılan diğer Buick modelleri gibi Opel markası taşıyan araçları andıran otomobillerden Encore daha kısa boylu.


Farklı tavan rengi, daha agresif hava girişlerine sahip ön tampon ve gövde rengi şerit sunan jantlar gibi detaylar sayesinde büyük kardeşinden ayrılabilen aracın kaputu altında benzinli motorların görev yapacağı açıklansa da detay verilmedi.


Teknik olarak Encore'un biraz daha uzun versiyonu olan Encore GX, daha oturaklı ve ağırbaşlı bir çizgiye sahip. Araçların sahip olacakları açıklanan şanzımanlardan tam otomatik olanı 9 ileri vitesliyken diğeri sürekli değişken oranlı bir otomatik (CVT).

3 yorum:

  1. Blogun günlük ortalama ziyaretçi sayısı nedir?

    YanıtlaSil
  2. Sevindim, zaten günlük 10 girişim net var

    YanıtlaSil