25 Şubat 2019 Pazartesi

Seat Minimo


Volkswagen grubunun elektrikli otomobiller hakkında yaptığı çalışmalar son sürat devam ediyor. Üstelik gelişmeler yan markaların da farklı konseptlerle karşımıza çıkmasını sağlıyor. İşte onlardan biri: Seat Minimo


2.5 metre boya ve 1.24 metre genişliğe sahip olan model aklımıza Renault Twizy'yi andıran bir yapıya sahip. Önde 3 parçalı LED farlar hırçın bir görünüm sunarken arkada da üçgen şekilli LED stoplar dikkat çekiyor.


Yukarıya doğru açılan asimetrik kapılara sahip olan konseptin sol kapısı daha küçük. 1+1 oturma düzenine sahip Minimo'nun kapalı kabininde dijital bir ekran ve hem üst hem de altı düzelştirilmiş bir direksiyon simidi bulunuyor.


Henüz detaylı teknik verileri açıklanmamış olan konseptin elektrik motorlu olduğu ve pillerinin saniyeler içerisinde değiştirilebildiğiyse belirtildi. Sunulan menzilse 100 km'nin üzerinde.

4 yorum:

  1. Araç benim çok hoşuma gitti. ancak arkaya oturacak kişinin bir küçük olması gerekiyor herhalde. Arkası bana çok dar geldi. Birde minimo ne zaman satışa çıkacak acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz seri üretime geçeceği kesinleşmedi.

      Sil
    2. sanki 2021 yılında üreteme geçecek diye bir söylenti var.

      Sil
    3. Söylentisi var. Kesinleşmemişken satış tarihi vermek doğru olmaz.

      Sil