2 Eylül 2018 Pazar

Lada 4×4 Vision


Lada'nın Moskova'da yaptığı güç gösterisi ilginç bir arazi aracı konseptiyle devam ediyor. Markanın gelecekte Niva yerine piyasaya sürebileceği bir SUV modelin ön gösterimi olabilecek bu araç ilginç bir duruşa sahip.

Köşeli hatlara sahip olan araçta büyük bir ön panjur, LED aydınlatma grubu, şişkin çamurluklar, 21 inç çaplı jantlar, gövde altı korumaları, gizlenmiş arka kapı kolları ve agresif tamponlar dikkat çekiyor.


Yine sert köşelere sahip olan iç mekanda dijital gösterge paneli, dokunmatik yüzeyler, turuncu renkli trim parçalarıyla üst ve alt bölümü düzleştirilmiş direksiyon simidi bulunan konseptte sabit cam tavan da sunulmuş.

Henüz motorunun ne olduğu açıklanmayan SUV, 4.2 metre uzunluğunda ve yeni bir platform üzerine geliştirilmiş. Ayrıca arazi modu bulunan otomatik şanzıman da donanıma eklenmiş.

4 yorum:

  1. Onur bey konudan bağımsız olarak soruyorum, ailecek binilmek üzere geniş bir d sınıfı sedan araca ihtitacımız var. Talisman ve Süperb arasında kaldık. İki aracı da sürmüş biri olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Hangi motor-şanzıman kombinasyonlarını önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanışlılık açısından Superb önde ama motorun performans-MTV oranı düşünüldüğünde EDC'ye sahip, 160 beygir gücündeki Talisman öne çıkıyor. Superb tercih edilecekse ya küçük TSI ya da 2 litre hacimli TDI motor alınmalı derim. Diğer seçenekler yeterli performans sunmuyor bence.

      Sil
  2. Turkiye de satıs tarıhı ve tahmını fiyatı belli midir? Ozellikle dizel motorunda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz seri üretime gireceği tarih belli değil. Dizel motoru olması da çok düşük ihtimal.

      Sil