31 Mart 2018 Cumartesi

Cadillac CT6 V-Sport


Cadillac'ın şık sedan modellerinden CT6 sonunda en güçlü seçeneğine kavuştu. New York otomobil fuarında sergilenen otomobilin kaputu altında 8 silindirli bir motor görev yapıyor.

Ana hatlarında bir değişiklik olmayan otomobilin ön panjuru daha sade bir görünüme kavuşurken ön tamponda ek hava girişlerine yer verilmiş. Farklı jant tasarımı, yeni yan etekler, elden geçrilen arka tampon alt bölümü ve dörtlü egzoz çıkışları da diğer farklılıklar.


Brembo imzalı fren sistemi diğer CT6 modellerinde kullanılandan daha güçlü olan otomobilde limitli kaydırmalı arka diferansiyel de standart olarak sunuluyor. Ayrıca adaptif süspansiyon sistemi de daha sert ayara sahip.

İç mekanında karbon fiber trim parçaları dışında büyük bir yenilik sunmayan V-Sport'un kaputu altında çift turbo beslemeye sahip, 4.2 litre hacimli bir V8 motor bulunuyor. 550 beygir güç, 850 Nm tork ürettiği tahmin edilen ünite dört tekerlekten çekiş sistemi ve 10 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulmakta. Ünitenin 500 beygir güç üretebilen seçenekleri yakın gelecekte diğer CT6 modellerinde de kullanılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder