30 Mart 2018 Cuma

Mercedes-AMG C63


Makyajlı Mercedes modellerine bir yenisi eklendi. Bu sefer kabuk değiştiren, C Serisi'nin AMG logolu seçenekleri oldu. Motorlar aynı kalsa da araçlarda mekanik anlamda değişiklikler sunulmuş.

Panamericana ön panjurla donatılan otomobilin ön tamponunda bulunan hava girişleri ve çamurlukları genişletilmiş. Yeni jantlar ve elden geçirilen arka tamponla birlikte farklı tasarıma sahip difüzör ve yeni egzoz çıkışları donanımda sunulmuş.


İç mekanda diğer makyajlı C Serisi modellerinde de sunulan dijital gösterge paneli, genişletilmiş bilgi-eğlence ekranı ve dokunmatik kumandalara sahip direksiyon simidi gibi kalemler sunan araçta farklı döşeme ve trim opsiyonları da bulunuyor.

Elden geçirilen adaptif süspansiyon sisteminin yanında limitli kaydırmaya izin veren diferansiyel de artık standart donanımda bulunuyor. Ayrıca AMG SPEEDSHIFT MCT 9G isimli 9 ileri vitesli şanzıman da standart olarak sunulmakta.


Kaput altındaysa bir yenilik yok. Çift turbo beslemeye sahip, 4 litre hacimli V8 motorun 476 beygir güç, 650 Nm tork ve 510 beygir güç, 700 Nm tork üretebilen iki seçeneği bulunuyor. 0'dan 100 km/s sürate 3.9 saniyede ulaşabilen C63 S Coupé'nin maksimu sürati de 290 km/s'e kadar yükselebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder