5 Mart 2012 Pazartesi

BRABUS BULLIT Coupé


BRABUS'un en etkileyici modellerinden olan BULLIT, coupé gövde seçeneğine kavuşuyor. Yeni Mercedes C Serisi Coupé temellerini kullanan otomobil uçuk performans verilerine sahip.

Genişletilen gövdesine uygun bir tasarıma sahip olan ön tamponda dik yerleştirilmiş LED farlar ve karbon fiber splitter bulunan aracın ön çamurluğunun arkasında hava yarığı açılırken özel logolar bu bölümün hemen altına yerleştirilmiş. Dev jantlarıyla güçlü görünümünü pekiştiren BULLIT mat siyah gövde boyasıyla daha da etkileyici görünüyor.

Arkasına geçildiğinde bagaj kapağı üzerine yerleştirilen spoiler ve genişleyen arka tamponun altına eklenen karbon fiber difüzörün yanında yeni egzoz sisteminin dörtgen şekilli dörtlü çıkışı da kaput altında sunulan gücü dışa vuruyor.


İç mekanında baklava desenlı deri döşeme, kontrast renkli dikiş iplikleri ve ön panelde de kendisini gösteren Alcantara döşemeler dikkat çekerken karbon fiber kaplamalar, özel tasarım vites topuzu, alüminyum pedal seti, ışıklandırmalı kapı eşik kaplamaları ve hem üst hem de alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi donanıma eklenmiş.

Çİft turbo beslemeye sahip 6.3 litre hacimli v8 motoru 800 beygir güç, 1.420 Nm tork üretebilen otomobilin maksimum tork değeri 1.100 Nm'de elektronik olarak sınırlandırılmış. 0'dan 100 km/s sürate 3.7 saniyede ulaşabilen BULLIT Coupé 200 km/s'e sadece 9.8 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 370 km/s'i buluyor.

İnanılmaz performans verileri sunan aracın fiyatı da aynı şekilde yüksek. 2012 Cenevre otomobil fuarında sergilendikten hemen sonra satışına başlanacak olan otomobilin Almanya pazarı için açıklanan fiyatı 449.820 Euro.

3 yorum:

  1. çirkin. güzelim c class coupe'yi ne hale getirmişler.

    YanıtlaSil
  2. Patlamaya hazır bomba gibi D segment arabaya 800 beygir guzel ama bu arabaya o para verilmez ,

    YanıtlaSil
  3. C segmente daha da güzel 800 beygir ama gerçekten uçuk bir fiyatı var.

    YanıtlaSil