10 Mart 2012 Cumartesi

Ford F Serisi Super Duty Platinum


Ford'un büyük pick up ailesi en lüks versiyonuna kavuştu. Platinum olarak adlandırılan donanım seviyesi F-250, F-350 ve F-450 Super Duty modellerinde sunulacak.

Sadece büyük arka kapılara sahip olan Crew Cab versiyonlarda sunulacak olan yeni donanım ailesi renkli tamponlar, çift çıkışlı egzoz sistemi, 20 inç çaplı jantlar ve bol kromaj kullanımıyla kendisini belli ediyor. Ön çamurlukların arkasına logosu yapıştırılan versiyonların kasalarının yan tarafına da "Platinum" yazısı eklenmiş.


İç mekanda ahşap kaplama, deri döşeme ve ısıtmalı direksiyon simidinden oluşan paketle karşılanan yolcular büyük ekranlı navigasyon sistemi, uzaktan kumandalı garaj kapısı açıcısı, elektrikli olarak ayarlanabilen pedal seti, MyFord Touch ve SYNC arayüzleri, üst seviye ses sistemi, USB port ve SD kart okuyucu gibi donanımlara da sahip olacak.

İki motor seçeneğiyle sunulacak olan araçlarda kullanılan benzinli motor 6.2 litre hacimli bir v8. 390 beygir güç, 548 Nm tork üretebilen ünitenin sağladığı çekiş gücünü yeterli bulmayan müşteriler 6.7 litre hacimli turbo Diesel üniteye yönlenebilirler. 406 beygir güç üretebilen bu v8'in sağlayabildiği maksimum tork 1.083 Nm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder