7 Şubat 2012 Salı

Range Rover Westminster ve Autobiography


Land Rover'ın lüks SUV ailesi Range Rover iki yeni versiyona kavuştu. Güncel Range Rover'ın 10. yaşını kutlamak amacıyla hazırlanan özel donanımlı araçlar serinin en güçlü motor seçenekleriyle sunulmakta.

Vogue ve Vogue SE donanım paketlerinin yerini alacak olan Westminster'da parlak metal görünümü sunan ön panjur ve tampon süslemeleri bulunurken dış mekanda sunulan diğer yenilikler 20 inç çaplı jantlar ve "Westminster" logolarıyla son buluyor.

İç mekana geçilirken dikkatlerden kaçmayan basamak ışıklandırmaları, kalın paspaslar, ısıtmalı direksiyon simidi, piyano siyahı kaplamalar ve alüminyum pedal seti lüks donanımı pekiştirirken Harman Kardon tarafından üretilen 19 hoparlör ve 1.200 Watt çıkış gücü sunan ses sistemi, arkaya yerleştirilen çift LED ekran ve hem ısıtma hem de havalandırma fonksiyonları sunan ön koltuklar bu hissi doruğa çıkarıyor.

Autobiography versiyonu önceden de olduğu gibi Range Rover modellerinin en üst donanım seviyesini oluşturuyor. Dış mekanda yapılan değişiklikler Westminster ile aynı olan aracın iç mekanında ısıtma ve soğutma fonksiyonu sunan dört koltuk, geniş kafalıklar ve ön yolcu koltuğunun arka koltukta oturan yolcu tarafından ileriye itilebilmesi özelliği de eklenmiş.

Her iki donanım seviyesi de 4.4 litre hacimli turbo Diesel motor ve 8 ileri vitesli otomatik şanzıman kombinasyonuyla alınabilirken kompresör beslemeye sahip 5 litre hacimli benzinli motor ve 6 ileri vitesli otomatik şanzıman sadece Autobiography donanımında sunulmakta. Araçların İngiltere'de fiyatları şöyle:

Range Rover Westminster TDV8: 69.995 Sterlin
Range Rover Autobiography TDV8: 84.295 Sterlin
Range Rover Autobiography Supercharged: 86.895 Sterlin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder