5 Şubat 2012 Pazar

Mini Cooper Convertible Highgate


İsmini Londra'nın cadde, sokak ve mahallelerinden alan Mini modellerine bir yenisi eklendi. Bu sefer sadece üzeri açılabilen araçlarda sunulacak olan özel donanım sınırlı sayıda örneğe sahip olacak.

Koyu kahverengi gövdesi aynı renkte sunulan kumaş tavanıyla uyumlu görünen otomobilde 17 inç çaplı jantlar ve gövde renkli aynalar standart olarak sunuluyor. Krom paketi de standart donanımda bulunurken kaput üzerinde bulunan mavi ve kahverengi şeritler bu versiyona özel.


Yan sinyallerin çevresinde olduğu gibi kapı eşik kaplamaları ve koltuklarda da bulunan Highgate logoları aracın ait olduğu özel seriyi gösterirken kahverengi deri döşemeler, paspaslar ve bunlara eşlik eden mavi dikiş iplikleri dikkat çeken detaylar arasında gösterilebilir.

Cooper, Cooper S, Cooper D ve Cooper SD modellerinde sunulan bu özel donanım seviyesi standart olarak 6 ileri vitesli manuel şanzımanla alınabilirken opsiyonel donanımda yine 6 ileri vitesli otomatik şanzıman bulunuyor. Bu arada aracı fazla kahverengi bulanlar siyah veya beyaz gövde renklerini de tercih edebilmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder