3 Kasım 2011 Perşembe

Hyundai PM Lifestyle Veloster ve ARK Performance Veloster


2011 SEMA Show'a hazırlıklı gelen firmalardan bir diğeri de Hyundai. Organizasyona iki adet Veloster getiren marka her iki aracı da tanınmış firmalarla birlikte hazırlamış.

PM Lifestyle Veloster, tamponu altına yerleştirilen splitter, yeni yan etekler, karbon fiber motor kaputu, hafifletilmiş jantlar, karbon fiber bagaj kapağı ve arka tampon altına eklenen eteklerle standart modelden farklılaşırken iç mekanda yarış koltukları, dört noktadan bağlantılı emniyet kemerkeri ve arka kısımda avadanlıkla birlikte duran nitro tanklarıyla farklılık oluşturuyor.

Alçaltılıp sertleştirilen bir süspansiyon sistemine sahip olan otomobilin frenleri de güçlendirilmiş.


ARK Performans tarafından hazırlanan Veloster daha dikkat çekici bir dış görünüşe sahip. Genişletilmiş çamurluklar, ön tampon altına eklenen büyük splitter, neon yeşili süslemeler, geniş yan etekler, yeni tasarım arka tampon, 17 inç çaplı jantlar ve büyük arka spoiler araçta sunulan yenilikler.


İç mekanında da neon yeşili süslemeler ve dikiş iplikleri dikkat çeken otomobilin koltuk, tavan, ön panel, direksiyon simidi ve vites topuzu süetle kaplanırken güvenlik amacıyla araca takla kafesi eklenmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder