30 Ekim 2011 Pazar

RENNTECH SLR


Mercedes'in McLaren ile ortaklığından kalan son otomobil olan SLR modifikasyon firmalarının favorilerinden birisi olmaya devam ediyor. İsminde RENNTECH geçse de birçok markanın ortaklaşa bir şekilde modifiye ettiği otomobil şimdiye kadar tanıtılmış en güçlü SLR olma iddiasında.

MANSORY tarafından hazırlanan karbon fiber kite sahip olan otomobilin büyük hava girişlerine sahip ön tamponu tamamen yeniden tasarlanırken ön splitter, yeni yan etekler, ön tamponun yan kısmında bulunan deflektörler, yenilenen arka tampon, siyaha boyanmış Mercedes yıldızları ve aynı renkte far zeminleri dikkat çeken ayrıntılar arasında bulunuyor.

20 inç çaplı jantlarla donatılan aracın süspansiyon, egzoz ve fren sistemleri modifiye edilmiş. Süspansiyon sisteminin hem sertlik hem de yükseklik ayarı bulunurken frenlerde önde 412, arkadaysa 361 mm çaplı dev diskler görev yapıyor.

Performans verilerinin kısıtlı bir kısmı açıklanan aracın kompresör beslemeye sahip 5.4 litre hacimli v8 motorunun yaklaşık 770 beygir gücünde olduğu belirtilirken otomatik şanzımanın, bu güce uygun olarak modifiye edildiği de açıklamaya ekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder