3 Kasım 2011 Perşembe

Anderson Germany Porsche Panamera Red Race Edition


Anderson Germany'nin ürettiği özel araçlar tanıtılmaya devam ediyor. Son olarak Porsche Panamera Turbo üzerinde bir çalışma yapan firma görünümünü oldukça değiştirdiği bu otomobile ek güç de kazanmış.

Yenilenen ön tamponu daha büyük hava girişlerine sahip olan aracın farlarına çerçeveler eklenirken yenilenen kaputu karbon fiberden üretilmiş. Yan aynaları ve bahaj kapağında da karbon fiber görülen aracın 22 inç çaplı jantları, yan kısımda bulunan dekoratif ızgaralarla birlikte siyaha boyanmış.

Arka kısımda tamamen yenilenmiş ve büyük hava girişleriyle bezenmiş tampon ile birlikte yeni bir difüzör ve sabit bir spoiler dikkat çekerken stopların da yüzeyi koyulaştırılmış.

İç mekanında da büyük değişiklikler yapılan otomobilde karbon fiber kaplama ve baklava desenli deri döşeme kullanılmış. Katlanabilir bir ekran eklenen tavanı süet kaplama olan araçta kullanılan bütün dikiş iplikleri kırmızı renkli.

4.8 litre hacimli, çift turbo beslemeye sahip v8 motoru üzerinde de çalışmalar yapılan otomobil artık 585 beygir güç üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder