25 Mayıs 2010 Salı

Romeo Ferraris Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDM




Magnetti Marelli'nin ardından bir başka İtalyan firması Alfa Romeo MiTo'nun modifikasyonu için kolları sıvadı. Romeo Ferraris tarafından tanıtılan bu MiTo hem abartısız bir şıklık hem de ciddi performans artışı sunuyor.

Bu MiTo'nun görünümüyle oynarken abartıdan kaçınmış olan Romeo Ferraris, ayna muhafazalarını, kapı kollarını, tavanı, 18 inç çaplı jantları, far ve stopların çerçeveleriyle arka tamponun alt kısmını siyah renge boyamayı tercih etmiş. Ön tamponun altına küçük bir splitter yerleştiren firma egzoz sistemine merkezi konumlu ve 76 mm çaplı çift çıkışı uygun görmüş.

İç mekanda da sadeliği elden bırakmayan firma alüminyum pedal seti ve vites topuzunun yanında deri ve Alcantara ile kaplanmış ve yan kısımları düzleştirilmiş direksiyon simidini de opsiyon olarak sunmakta.

Standart durumda yere 15 mm daha yakın olan otomobilin yenilenen süspansiyon sistemi yükseklik ayarlı.

Aracın asıl yeniliğiyse motor kaputunun altında yatıyor. 1.6 litre hacimli turbo Diesel motor 158 beygir güç, 402 Nm tork üretebiliyor. Otomobili 0'dan 100 km/s sürate 8.9 saniyede ulaştırabilen bu ünitenin sağladığı maksimum süratse 213 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder