26 Mayıs 2010 Çarşamba

NOVITEC ROSSO 612 Scaglietti



Ferrari'nin 2+2 oturma düzenli büyük coupé modeli 612 Scaglietti için sunulan performans paketlerine bir tane daha eklendi. Aşırı besleme sistemi kullanılmadan güç artıran sistemle birlikte görünüm paketi de sunuluyor.

Koyulaştırılmış stop ve sinyal lambalarıyla birlikte önde 20, arkada 21 inç çaplı jantlarla dikkat çeken otomobilin süspansiyon, egzoz ve fren sistemi de modifiye edilmiş.

İç mekana geçildiğinde, daha ergonomik bir şekil alan direksiyon simidi dikkat çekmekte. Kaplama maddesi ve rengi kişiye özel oluşturulabilen simidin kalınlığı da sürücü tarafından belirleniyor. Koltuklarının yan yükseltileri de kişiye özel ayarlanabilen otomobilin sürücü koltuğu, uzun boylu sürücülerin rahat edebilmesi için alçaltılabiliyor.

5.75 litre hacimli v12 motoru üzerinde oynama yapılmamış olan otomobilin egzoz sistemi ve elektronik kontrol ünitesinin yazılımı yenilenmiş. 565 beygir güç, 609 Nm tork üretebilen motoru, aracı 0'dan 100 km/s sürate 3.9 saniyede ulaştırırken maksimum 325 km/s sürate olanak tanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder