23 Mayıs 2010 Pazar

Vauxhall Corsa Black & White Limited Edition


Vauxhall, Corsa modelinin satışlarını canlı tutmak için özel donanımlı versiyonlar sunmaya devam ediyor. Bu serilerin en yeni üyesiyse Black & White Limited Edition olarak adlandırılmış.

Siyah renkli ve 17 inç çaplı jantları, koyulaştırılmış far ve stop seti, siyah renkli tavanı ve beyaz gövde rengiyle dikkatleri üzerine çeken otomobilin üzerinde Black & White logolarıyla birlikte ön ve arka spoiler, yan etekler ve bagaj kapağı üzerinde bulunan spoilerden oluşan VXR kiti de bulunuyor.

İç mekanda sportif koltukar, alüminyum pedal seti, piyano siyahı orta konsol, beyaz havalandırma ızgaraları ve deri kaplı direksiyon simidi dikkat çekerken bu kısımda da özel versiyonun logolarını görmek mümkün.

İki motor seçeneğine sahip olan otomobilin 1.2 litre hacimli benzinli motoru 85 beygir güç üretirken 1.25 litre hacimli ecoFLEX turbo Diesel ünite 75 beygir gücünde.

Fiyatları, üç kapılı benzinli model için 13.995 Sterlin seviyesinden başlayan otomobilin beş kapılı turbo Diesel modeli 15.400 Sterlin bedelle alıcı bekliyor. Araçlar sadece Haziran başından Aralık sonuna kadar satılacak.

2 yorum:

  1. Opel niye sadece Britanya'da Vauxhall adıyla satılıyor ???

    YanıtlaSil
  2. Vauxhall, İngiltere'nin köklü üreticilerinden. Otomobiller henüz Dünya üzerinde yokken kurulan bir firma olduğundan İngilizlerin tanıdığı bir marka. Yalnız bu tanınmışlık İngiltere'nin dışına çıkamıyor. Bu nedenle Vauxhall markası sadece İngiltere'de satılıyor. Gerçi bu ülke dışına da ihraç var fakat önemli sayıda değil.

    Vauxhall, otomobil üretimine ilk başladığı sıralarda kendi otomobillerini üretiyordu. Bu, GM'in markayı bünyesine katmasıyla değişti. 90'lı yılların ortasından itibaren de Opel markalı araçların model adlarını da aynen almaya başladı. Bunun dışında Holden, Chevrolet ve Daewoo'nun bazı modelleri de Vauxhall markasıyla satıldı İngiltere'de.

    YanıtlaSil