31 Mayıs 2010 Pazartesi

PRIOR Mercedes-Benz SL




Mercedes'in efsanevi roadster modeli SL için görsel modifikasyon sunan firmalar arasına PRIOR Design da yeni bir kitle katıldı. Standart bir SL'i, BRABUS'un VANISH ve STEALTH 65 modellerinin temellerini oluşturan SL65 AMG'ye benzer bir hale getiren kit oldukça dikkat çekici yenilikler sunuyor.

Ön tamponda, yeni bir petek tasarımına sahip hava emiş ızgaralarının altına bir splitter yerleştirilirken bu tamponun yan kısımlarında hava yarıkları açılmış. Panjurda bulunan Mercedes yıldızını kendi logosuyla değiştiren PRIOR Design aracın çamurluklarını da genişletmiş.

Yan etekleri, genişleyen çamurluklara uygun biçimde uzatılan aracın seviye ayarlı süspansiyonunun sunduğu en alçak konum artık yere daha da yakın. Kapı ile ön çamurluk arasında bulunan alana araç rengiyle kontrast oluşturan hava yarıkları eklenirken 20 inç çaplı jantlar sportif görünümü pekiştiriyor.

Arkaya geçildiğinde yenilenen tampon tasarımıyla birlikte egzoz sisteminin oval tasarımlı dört çıkışı, tampon altı difüzör ve bagaj kapağı üzerinde bulunan spoiler dikkat çeken detayları oluşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder