4 Haziran 2010 Cuma

Škoda Fabia Race Package


Makyajlı modelleri 2010 Cenevre otomobil fuarında sergilenen Škoda Fabia görsel değişiklikler sunan spor paketine kavuştu. Görünümü Fabia vRS modeline yaklaştırılan otomobilin performansıysa ne yazık ki bu otomobilin yanından bile geçemiyor.

Dışarıdan bakıldığında yenilenmiş ön tamponu, ön tampon altında bulunan deflektörleri, 17 inç çaplı ve beyaz renkli jantları, krom kaplı egzoz çıkışı ve arka tamponun altına yerleştirilen difüzör benzeri yapıyla standar modellerden ayrılan otomobilin tavanı da beyaz renkli.

gövde rengi kırmızı, mavi veya beyaz olarak seçilebilen aracın tavan, yan yüzeyler ve arkasında damalı bayrak çıkartmaları bulunuyor. Yol tutuşu iyileştirmek için alçaltılan bir süspansiyon sistemine sahip olan otomobilin bagaj kapağının üzerine bir spoiler yerleştirilmiş.

1.2 litre hacimli benzinli motorun iki değişik versiyonuyla donatılan otomobilin atmosferik emişli motorla donatılan modeli 68, TSI motorla donatılan versiyonuysa 85 beygir güç üretiyor. Aracın başlangıç fiyatı Almanya için 15.560 Euro olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder