1 Haziran 2010 Salı

Citroën C4



DS High Rider konseptinin iç mekan fotoğraflarının basına dağıtılmasından yaklaşık bir ay sonra Fransız üretici Citroën, bu araca benzeyen bir tasarıma sahip yeni C4 modelinin üzerindeki sır perdesini kaldırdı.

Ön kısmına bakıldığında büyük kardeşi C5'e olan benzerliği gözlerden kaçmayan otomobilin arkasındaysa sade fakat oldukça şık çizgiler kullanılmış. Yan tasarımda, DS3 modelinde kullanılanlara benzeyen tasarım oyunlarından kaçınan Citroën, yeni C4'ün oldukça oturaklı bir görünüşe sahip olmasını sağlamış.

Motor seçenekleri hakkında henüz bir bilgi verilmeyen otomobilde e-HDI olarak bilinen hafif hibrit turbo Diesel motor ailesinin kullanılacağı tahmin ediliyor.

4 yorum:

  1. resmen yeni astra'nın aynısı olmuş. özellikle arka tasarımı. arka farlar astra-megane karışımı. ön farları da r8'e benzetmeye çalışmışlar biraz. jantlar felaket ancak. yine de güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Evet, arka kısım Astra'ya benziyor. Önü zaten C5'in aynısı ve bence de hoş duran bir araç olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Arka kısım birebir Astra olmuş, profilden de benziyor zaten. Önde de biraz Golf havası var. C3 ve DS3 için yenilikçi tasarımlar çıkardıktan sora Citroen bu sefer çuvallamış bence.

    YanıtlaSil
  4. Bence çok şık duruyor eski kasanın değişmesi gerekiyordu ve bu resimler gerçekten iyi bir değişim olduğunu gösteriyor.

    YanıtlaSil