2 Haziran 2010 Çarşamba

Seat Ibiza SC Sport Edition




Seat, Almanya pazarında Ibiza SC modelinin özel donanımlı bir versiyonunu satmaya başladı. Ibiza SC Sport Edition adını alan otomobilden 300 adet üretilecek.

Turuncu gövde rengiyle sunulan aracın 17 inç çaplı jantları, dikiz ayna muhafazaları ve tavanı siyaha boyanmış. Daha iddialı bir görünüme sahip ön tamponda artık daha geniş hava girişleri bulunurken yan etekler ve arka tampon sportif görünümü tamamlayan detaylar arasında. Bagaj kapağının üzerinde standart modelinkinden büyük bir spoiler görev alırken alt kısmında bir difüzör bulunan arka tamponun ortasına alınan egzoz çıkışları artık dörtgen şekilli.

İç mekana geçildiğinde kapı tutamakları, vites topuzu ve havalandırma ızgarası çerçevelerinin turuncuya boyandığı gözlerden kaçmıyor. Manuel kumandaya sahip havalandırma sistemi ve alüminyum pedal setiyle donatılan aracın vites kolunun önünde bulunan plakada sınırlı seride kaçıncı araç olduğu yazıyor.

Görünümü oldukça iddialı olan otomobilin motoru için aynı şeyi söylemek zor. 105 beygir güç üretebilen 1.6 litre hacimli motor, tasarımdaki vahşiliği yola yansıtmakta güçlük çekiyor. Otomobilin satış fiyatı 20.620 Euro olarak açıklandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder