14 Mayıs 2010 Cuma

Porsche 911 GT2 RS




Tanıtımı geçtiğimiz günlerde yapılan Porsche 911 GT2 RS'in opsiyon listesi, online konfigüratörü ile birlikte tanıtıldı.

Otomobil için dört değişik gövde rengi sunan Porsche, 19 inç çaplı jantlar içinse üç renk seçeneği sunuyor. Gri, kırmızı, beyaz veya siyah renkte ısmarlanabilen otomobilin jantlarıysa gri, altın sarısı veya siyah renklerde alınabiliyor.

Pist kullanımı odaklı bir tasarımı olsa da aracın takla kafesi, yangın söndürücü, acil durum akım kesme düğmesi ve sürücü için 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerini içeren Club Sports paketini iptal etmek mümkün. Bu donanımları araçtan, ekstra ücret karşılığında çıkartan Porsche, yolcu tarafı için bebek koltuğu veya 6 noktadan bağlantılı emniyet kemerini opsiyon listesinde sunuyor.

Standart GT2'den 70 kg daha hafif olan aracı daha da hafifletmek isteyen müşteriler lityum iyon akü ve ağırlığı azaltılmış farları ısmarlayıp otomatik klimayı iptal edebiliyor. Aynı nedenle navigasyon sistemi ve Chrono paketini de otomobilden çıkartabilen Porsche, uzun yolda konfor arayan müşterileri içinse hız sabitleme sistemi opsiyou sunuyor.

İç mekanda sunulan Alcantara ve deri döşeme ister kırmızı-siyah ister siyah-siyah kombinasyonuyla alınabilirken koltuklar için de üç seçenek bulunuyor. Bu seçeneklerden ilki sabit sırtlıklı yarış koltuğuyken diğer ikisinin sırtlığı ayarlanabilmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder