14 Mayıs 2010 Cuma

BRABUS T65 RS




Fotoğrafları ve sınırlı da olsa teknik verisi geçtiğimiz ay basına sızan VANISH'in sahip olduğu ek donanımlar artık bütün Mercedes SL 65 AMG Black Series modellerine uygulanabilmekte.

Dışarıdan bakıldığında aracın en çok dikkat çeken yeniliği, motorda değişen parçalara yer açabilmesi için genişletilen karbon fiber kaputu olmuş. İç mekanı kişiye özel ısmarlanabilen aracın ışıklandırmalı logolara sahip gösterge ve kapı eşiği korumaları, siyah renkli Alcantara döşemeler ve kırmızı renkli dikişlerle birlikte sportif görünümü pekiştiriyor.

Turbo üniteleri ve egzoz sistemi tamamen yenilenen otomobilde dört adet intercooler kullanılırken motorun elektronik kontrol ünitesi yeniden programlanmış. 6 litre hacimli v12 motoru 800 beygir güç, 1.420 Nm tork üretebilen aracın maksimum tork değeri, yürüyen aksama zarar verilmemesi ve sürüş konforunun olumsuz etkilenmemesi için 1.100 Nm'de sınırlandırılmış.

Aracın sınırlandırılan bir başka verisiyse maksimum sürati. Lastiklerin dayanma sınırlarını zorlamaması için 320 km/s'te sabitlenen maksimum sürat aslında 330 km/s'in üzerine çıkabiliyor. 1.795 kg ağırlığında olan otomobil 0'dan 100 km/s sürate 3.6 saniyede ulaşırken 0'dan 200 km/s sürate ulaşmak için 9.8 saniyeye ihtiyaç duyuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder