14 Mayıs 2010 Cuma

Volkswagen Golf GTI Adidas Edition




Geçtiğimiz hafta tek bir fotoğrafı basınla paylaşılan sınırlı üretim Golf GTI modeli Adidas Edition 2010 Wörthersee'de tanıtıldı.

Yüzeyi parlatılmış, iç kısımlarıysa siyaha boyanmış 18 inç çaplı jantları bu modele özel olan otomobilin b sütunlarında bulunan Adidas armaları dikkat çekiyor. Üç ve beş kapılı seçeneklere sahip olan otomobilin LED teknolojili stopları standart GTI modellerininkinden daha koyu renkliyken viraj aydınlatması sunan bi-xenon farlar da koyulaştırılmış.

İç mekana geçildiğinde ilk dikkat çeken unsur şüphesiz koltuk kaplamaları oluyor. Kafalık ve yan destekleri deri kaplama olan koltukarın sırtlık kısmında Adidas logosu ve bu markanın sembolü olan üç şerit bulunuyor. Yan desteklerin iç kısımları kırmızı renkte sunulan aracın paspasları da kırmızı sınır çizgisine sahip. Manuel veya çift debriyajlı yarı otomatik şanzımanla (DSG) alınabilen otomobilin DSG ile donatılmış versiyonlarında sunulan vites topuzu golf topu şeklinde tasarlanmış. Kapı içleri ve konsolu mat alüminyumla kaplanan otomobilin deri direksiyon simidinde kırmızı renkli dikişler kullanılmış.

Turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motorunda bir değişiklik olmayan araç 210 beygir güç üretebiliyor. Ortalama yakıt tüketim değeri 7.2 litre/100 km olarak açıklanan otomobilin maksimum sürati de 240 km/s olarak açıklandı.

1 yorum:

  1. almanya'da fiyatı 30bin € civarından satışa sunuldu.

    YanıtlaSil