10 Mayıs 2010 Pazartesi

Porsche 911




Mart ayında Boxster ve Cayman modellerinde sunulmaya başlanan yeni donanım seçenekleri kendilerini 911 serisinde de bulmaya başladı.

19 inç çaplı siyah jantların takımı, bütün 911 modelleri için 5.569 Euro ücret karşılığında sunulurken lastik basınç kontrol sistemi bulunan versiyonlarda talep edilen ücret 5.867 Euro seviyesine yükseliyor.

940 Euro karşılığında sunulan deri kaplı sportif direksiyon simidi yarı otomatik şanzımanla donatılmış modeller için vites değiştirme kulakçıkları da sunuyor. 911 haricinde Boxster, Cayman ve Panamera'da sunulan bu opsiyon Ağustos ayından itibaren Tiptronic S ile donatılmış Cayenne modellerinde de sunulacak.

Aerokit Cup adı verilen görsel modifikasyon kiti sadece 911 Coupé modellerinde sunulmakta. Bu kitle birlikte ön tamponun ortasında bulunan hava girişinin tasarımı değiştirilirken tampon altına ince bir splitter eklenmiş. Arka kısımda bulunan yeni spoiler ile de dikkat çeken bu paketin fiyatı 4.522 Euro.

Son olarak Aerokit Sport adlı paketi tanıtan Porsche bu görsel modifikasyon paketini GT2, GT3 ve Turbo dışında kalan versiyonlar için hazırlamış. 2.160 Euro ücretle alınan pakette yeni tasarım ön tampon ve splitter bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder