5 Haziran 2010 Cumartesi

Peugeot 207 Millesim



Renault'nun Fransa ve Avusturya'da satacağı iki özel versiyonunun ardından bir başka Fransız üretici Peugeot da İngiltere pazarına sunacağı özel donanımlı 207 modelini tanıttı.

Firmamın 200. yaş gününü kutlamak amacıyla üretilen bu araçlar 3 ve 5 kapılı hatchback ve SW gövde seçenekleriyle sunuluyor. S donanımını temel alan araçlar dışarıdan bakıldığında 15 inç çaplı alaşım jantlar, gövde rengine boyanmış ve üzerine krom parçalar eklenmiş yan çıtalar, "Millesim 200" logoları, sportif ön tampon ve ön sis farlarıyla farklılık oluşturuyor.

SW versiyonunda alüminyum tavan rayları standart olarak sunulurken iç mekanda USB ve Bluetooth bağlantıları standart hale getirilmiş.

3 ve 5 kapılı hatchback versiyonlar 75 ve 95 beygir güç üretebilen benzinliyle 70 ve 90 beygir güç üretebilen turbo Diesel motorlarla alınabilirken Station Wagon sadece iki motor versiyonuyla (90 ve 95 beygir gücünde olanlar) sunuluyor.

Başlangıç fiyatı 11.995 Sterlin olarak belirlenen seriyi Haziran ayında alanlar araçla birlikte bir adet Nokia 5230'a da sahip olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder