19 Ekim 2024 Cumartesi

Citroën C4 ve C4 X


Citroën'in makyajlı modelleri Paris'te tanıtıldı. Bu araçlar arasında yer alan C4 ailesi bambaşka bir yüzle karşımıza çıkltı. Kaputu altında yer alan üniteleri de tanıdık olan otomobilin sedan seçeneklerinde makyaj arka bölüme uğramamış.

Çok daha köşeli bir burun kısmına sahip olan aracın çift katlı farları artık üst bölümde daha büyük. Yeni oval logo ve daha büyük bir bölümü gövde rengine boyanan ön tampon haricinde yeni gövde renkleri ve jant seçenekleri de sunulmakta. Arka bölümdeyse LED stoplar daha derli toplu bir görünüme kavuşmuş. C4'ün arkasında logo yerine marka ismi yazılırken C4 X'te sadece yeni logo lullanılıyor.

İç mekanda yaşanan değişikliklerse daha az. Direksiyon simidi göbeğinde yeni logo sunulurken dijital gösterge paneli yeniden tasarlanmış. Orta konsola 12 Volt soketi eklenen otomobilin koltuklarında da artık daha kalın süngerler kullanılıyor.

Kaput altında sunulan ünitelerden benzinli olanı 1.2 litre hacimli ve hafif hibrit yardımcılı. 100 ve 136 beygir güç üretebilen seçeneklere sahip otomobillerde 6 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman kullanılıyor. Elektrikli versiyonlardaysa 136 ve 156 beygir güç üretebilen iki seçenek mevcut. Batarya seçenekleri de sırasıyla 50 ve 54 kWh.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder