8 Mayıs 2024 Çarşamba

Rolls-Royce Cullinan


2018 yılından beri bizlerle olan Rolls-Royce Cullinan sonunda makyajlandı. Aslında büyük bir yeniliğe kavuşmayan görünümü yine de yenilendiğini belli eden otomobilin kaputu altında da bir yenilik yok. Asıl güncellemelerse iç mekanda.

İncelen LED farlarının kenarından aşağıya gündüz aydınlatması eklenen aracın bu bölümünde eskiden yer alan hava girişleri iptal edilmiş. Ön panjuru içten aydınlatmalı hale gelen Cullinan daha agresif görünen hava girişlerine sahip ön tampona kavuşmuş. 23 inç çaplı jantlar sunmaya başlayan aracın yeni arka tamponunda daha büyük egzoz çıkışları bulunuyor.

İç mekanda yeni döşeme malzemeleri, standart olarak sunulan yeni renk seçenekleri ve farklılaşan trim parçaları dikkat çekiyor. Dijital gösterge paneli, genişleyen bilgi-eğlence ekranıyla aynı seviyeye alınmış. Analog saat altına eklenen minik Spirit of Ecstasy haricinde ön yolcu konsolunda özel tasarımların sergilenebildiği bir bölüm sunulmuş.

Kaput altında 6.75 litre hacimli, çift turbo beslemeli, V12 üniteyi koruyan Cullinan 570 beygir güç üretebilirken Black Bagde seçenekler 600 beygir güç, 900 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi bütün araçların standart donanımında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder