7 Mayıs 2024 Salı

Bentley Mulliner Batur Convertible


2022 yılının yaz aylarında tanıtılan sınırlı üretim Bentley modeli Batur'a kardeş geldi. Sadece 16 örneği bulunacak olan otomobil, Batur'un üzeri açılabilen seçeneği. Kaputu altında, yakında tarihe karışması beklenen W12 üniteyi barındıran otomobilin bütün örnekleri şimdiden satılmış.

Tasarımı büyük sürpriz sunmayan aracın ön bölümü kardeşinden aynen alınmış. 22 inç çaplı jantları farklı tasarıma sahip olan otomobilin arkasında bulunan yükseklik ayarlı spoiler hem daha büyük hem de uç bölümü yukarıya doğru açı alıyor.

Elektrikli bir şekilde açılan bez tavanla sunulan aracın arka koltukları iptal edilirken bu bölüme bir "Hava köprüsü" eklenmiş. İç mekanda ana hatların tasarımı sabit tavanlı kardeşle paylaşılıyor olsa da kullanılan malzemelerden seçilecek renklere kadar hemen her şey özelleştirilebiliyor.

6 litre hacimli W12 motoru, çift turbo besleme yardımıyla 750 beygir güç, 1.000 Nm tork üretebilen otomobilin donanımında 8 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman, dört tekerlekten çekiş sistemi ve yönlendirilebilir arka aks yer alıyor. Havalı süspansiyon sistemi de standart donanımda bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder