9 Nisan 2024 Salı

Buick Enclave


Geçtiğimiz günlerde yeni Envision ile karşımıza çıkan Buick şimdi de Enclave'in yeni neslini tanıttı. Araçlar arasındaki benzerlik, aile yüzünün yayılmasıyla açıklanıyor. İç mekanı da çok daha modern görünen otomobilin motoru da turbo beslemeye sahip.

Markanın sivri burun yapılı, çift katlı farlı ve büyük panjurlu yüzüne sahip olan otomobilde jant çapları 22 inçe kadar ulaşıyor. ST paketinde çamurluk ve kapı altı korumalarıyla yan aynalar, tavan rayları ve tamponların alt bölümleri siyah renkte sunulurken diğer versiyonlarda bu parçalar gövde rengi ve gümüşe boyanıyor.

Kromajlı parçalar da üst paketlerde karşımıza çıkarken küçük yüzgeç anten, spoiler ve bagaj kapağında birleşen ince yapılı LED stoplar gözlerden kaçmayan detaylar. Üst kısmı düzleştirilmiş çamurluklar ve tampn altında yer alan köşeli egzoz çıkışları da tasarımı tamamlayan kalemler.

Üç kollu direksiyon simidi arkasında yer alan dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekran tek parça olarak tasarlanan otomobilde açık renkli döşemeler, kromajlı süslemeler, alt kısmı boşaltılmış ara konsol ve direksiyon arkasına alınmış vites selektörü dikkat çekiyor. 16 hoparlörlü Bose ses sistemi metal hoparlör kapaklarına sahip aracın yine 3 koltuk sırasına sahip olduğunu hatırlatalım.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip, 2.5 litre hacimli bir motor barındıran araç, daha önce kullanılan 3.6 litre hacimli V6'dan daha fazla güç üretiyor. 333 beygir güç üretebilen ünite 8 ileri vitesli şanzımanla sunuluyor. Donanıma göre otomobili önden veya dört tekerlekten çekişli olarak almak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder