7 Nisan 2024 Pazar

Kia K9


Kia'nın daha önce K900 olarak tanınan büyük sedan modeli K9 ismiyle ve yeni görünümüyle karşımızda. İç mekanında, önceden de olduğu gibi yüksek lüks seviyesi sunan aracın kaputu altında da yüksek performanslı motorlar yer buluyor.

Son yılların modası büyüyen ön panjur K9'da da yer alıyor. LED farlarsa daha ince uzun bir yapıya sahip. Yeni gövde renkleri ve jant tasarımları da donanıma eklenen aracın iç tasarımları yenilenen LED stopları da birbirine bağlanmış. Plakalık da bagaj kapağından tampona alınmış.

Kapı içleri ve koltuklarında baklava desenli deri döşeme sunan K9'da yeni trim parçaları ve döşeme renkleri kullanılıyor. Gösterge tablosu, donanıma göre analog veya dijital seçilebilirken direksiyon simidinde yeni marka logosu yer alıyor. Dokunmatik ekranın sürümü de yenilenmiş. Arka koltuklar için bilgi-eğlence ekranları da ön koltuk sırtlıklarınada yer alıyor.

Kaputu altında yer alan V6 ünitelerden atmosferik emişli olanı 3.8 litre hacimli olan K9 315 beygir güç, 340 Nm tork üretebiliyor. 3.3 litre hacimli üniteyse çift turbo beslemeli ve 370 beygir güç, 510 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken çekiş arkadan veya dört tekerlekten olabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder