3 Ekim 2023 Salı

Nissan Hyper Urban


Nissan'ın gelecekte piyasaya süreceği modeller birer birer ortaya çıkıyor. Henüz bir konsept olan ve bu yüzden çok iddialı bir tasarım sunan Hyper Urban da bunlardan biri. Yakında Tokyo'da sergilenecek olan elektrikli aracın teknik verileri henüz paylaşılmadı.

Köşeli hatlarıyla öne çıkan gövde tasarımında bol bol üçgen kullanan otomobilde sivri bir burun yapısı görülebiliyor. İnce hatlı LED aydınlatmalar ön çamurluk korumalarına kadar uzarken öne doğru çıkıntı yapan tamponun alt kısmı siyah renkli.

Dev jantlar ve şişkin çamurluklara sahip olan konseptte aydınlatmalı logolar ve gizli kapı kolları kullanılmış. Büyük hava geçişlerine sahip kaput, aynalar yerine geçen kameralar, yatık bagaj kapağı ve içerlek arka tampon diğer tasarım detayları arasında.

Ön ve arka kapıları hem birbirine ters hem de yukarıya doğru açılan otomobil 4 kişilik iç mekana sahip. Bu bölümde de bol bol üçgen kullanan Nissan, ilginç yerleşimli ambiyans aydınlatması, yarış araçlarındakileri andıran direksiyon simidi ve farklı görünüme sahip dijital gösterge paneliyle dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder