30 Eylül 2023 Cumartesi

Honda N-Van e:


Ağustos ayında yeni nesli tanıtılan N-Box, elektrikli seçeneğine de kavuştu. İlk etapta ticari seçeneği sunulacak olan otomobil yine de istenildiğinde dört kişilik oturma kapasitesi sunuyor. Yükleme hacmini artırmak için sunulan özelliklerse dikkat çekici.

Ana hatları binek kardeşinden farklı olmayan otomobilde daha bol hava girişine sahip bir ön tampon ve daha yüksek yapılı tavan kullanılmış. Sac jantları da daha küçük çaplı olan otomobilin farklı tasarıma sahip ön panjurunda da şarj portu yer alıyor.

İç mekana geçildiğinde konsolunun çok daha basit göründüğü söylenebilecek modelde dokunmatik ekran standart olarak sunulmuyor. Vites kolu yerine selektör düğmeleri yerleştirilirken ön yolcu konsolunda daha az depolama bölümü bulunuyor. Sürücü koltuğu dışında bütün koltukların katlanıp yük için dümdüz bir zemin oluşturmasıysa güzel bir özellik.

Aracı tanıtmış olsa da henüz elektrik motoru ve bataryasının özelliklerini açıklamayan Honda, menzilinse 210 km olduğunu belirtti. Açıklanan bir diğer özellikse 6kW şarj hızıyla bataryaların 5 saatte dolabildiği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder