3 Ağustos 2023 Perşembe

Honda N-Box


Honda, kei car modeli N-Box'ın 3. nesil seçeneklerini tanıttı. Çok da sürpriz olmayan bir şekilde görsel olarak önceki nesil araca çok benzeyen otomobilin gelişen teknolojisi iç mekan tasarımına ve kaputu altına yansımış.

Kei car modellerinin tamamı aşağı yukarı aynı boyutlarda olduğundan bu konuda bir değişiklik sunmayan modelin küçük kaputunun önünde iki farklı yüz bulunuyor. Standart N-Box'on ön bölümünde yuvarlak LED farlar, küçük bir panjur ve sade tasarımlı bir tampon görülürken Custom'da daha büyük panjurun üzerinden LED çubuğuyla birleşen kare farlar ve daha agresif tampon tasarımı dikkat çekiyor.

Jant çapları da daha büyük olan Custom, yan etekler, spoiler, şeffaf stoplar ve siyah renkli trim parçasına sahip bir arka tampona da sahip. N-Box'ta yatay ve daha küçük olan reflektörler de Custom'da dik yerleşimli. Tavan anteni de önceki nesilde olduğu gibi aracın sağında.

Dört kişilik iç mekana geçildiğinde bol depolama bölümü ve daha sade tasarım dikkat çekiyor. Havalandırma ızgaraları nedeyse aynı olan araçta iki kollu direksiyon simidi kullanılmış. Dijitalleşen gösterge paneli de daha alçağa yerleştirilmiş. Arkada kayar kapılara sahip olan araçlardan Custom'ın iç mekanıysa koyu renkli plastik ve döşemelere sahip.

Araçlar hakkında teknik veri vermeyen Honda büyük ihtimalle önceki nesilde de görev yapan 0.66 litre hacimli ünitenin doğal ve turbo beslemeli seçeneklerine görev verecek. Sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) donatılacak olan araçların dört tekerlekten çekişli seçeneği de sunulacak. Ayrıca ilerleyen aylarda aileye bir de elektrikli versiyonun katılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder