13 Ekim 2022 Perşembe

Rezvani Vengeance


Amerika'nın "standart" büyük SUV modelleri yeterince dikkat çekmiyorsa farklı markaların araçlarına yönelmeler yaşanabiliyor. Bunun farkında olan Rezvani, Cadillac Escalade temelli canavarını sergilemeye başladı bile.

Dev boyutlara sahip olan SUV, markanın diğer araçları gibi bir film setinden fırlamış gibi görünüyor. LED farları kaput üzerinde de devam eden modelin köşeli hatları ön panjur ve düz yapılı ön tamponda da vurgulanmış. Kaput üzerinde hava çıkışları açılmış ve çamurluklar şişirilmiş.

22 inç çaplı jantlara sahip olan aracın cam alanları pek büyük sayılmaz. Zırhlı olarak da ısmarlanabilen modelin arka görüşü olmadığından bu kısım kameralarla görüntüleniyor. Yan bölümde basamaklar ve hem ön hem de arka tamponların altına eklenen taban korumalar da donanımda.

İç mekanı, temellerini paylaştığı Cadillac Escalade'den aynen alınan araçta dijital gösterge paneli ve dokunmatik ekranın yanında açık renkli deri döşemeler, 19 hoparlörlü AKG ses sistemi ve orta koltuk sırası için tablet ekranlar sunuluyor. Gece görüş sistemi, sis bombası, özel armalı kurşun geçirmez yelek, kevlar kasklar ve gaz maskeleriyse ilginç opsiyonlardan bazıları.

Kaputu altında 3 motor seçeneği sunan Vengeance'ın 3 litre hacimli, sıralı 6 silindirli turbo Diesel ünitesi 281 beygir güç, 623 Nm tork sunuyor. 6.2 litre hacimli V8 motor standart haliyle 426 beygir güç, 623 Nm tork üretebilirken kompresör beslemeyle değerler 700 beygir ve 911 Nm'ye ulaşıyor. 10 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonlar arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder